trädgårdsmöbler, bänk bland träden

Trädgårdsmöbler från Hillerstorp

Trädgårdsmöbler från Hillerstorp fyller många olika funktioner i dina uterum. Oavsett om det faktiskt är ett fysiskt uterum eller ett rum som kanske har delats av i din trädgård. Uterum kan vara inglasade och då är det passande att ha ett set med mysiga loungemöbler. Något att sjunka ner i efter en lång arbetsdag. Det finns mycket positivt med att inreda uterummet med loungemöbler eller middagsbord från Hillerstorp. Exempelvis att du kan använda uterummet oavsett om det är på vårkanten eller en regnig sommardag. 

När du ska inreda dina uterum med utomhusmöbler från Hillerstorp så gör du några olika val: vilken typ av trädgårdsmöbel du vill ha, hur stor utegrupp eller om det ska vara flyttbara trädgårdsmöbler eller utemöbler i ren campinganda. Du finner många olika hållbara varianter hos Hillerstorp. Där hittar du utomhusmöbler i teak, rotting eller varför inte i norrländsk furu. Möblerna har certifieringar och det garanteras att du kommer att ha nytta av dina möbler länge. Då de är hållbara och står för en småländsk kvalitet. 

När det kommer till uterum och altaner kan det vara bra att tänka på att dina möbler ska tåla en del, de ska vara robusta och stå emot såväl sol som skur. Att kika på impregnering och underhålla dina utemöbler från Hillerstorp är busenkelt. Dessa trädgårdsmöbler behöver minimalt med skötsel. Men stryker du på ett lager lasyr då och då ökar du hållbarheten ytterligare. Vem vet, dina utemöbler i sommarstugan kan hålla för generationer framåt. At investera i riktigt bra kvalitetsträdgårdsmöbler från småländska Hillerstorp innebär att du framtidssäkrar din uteplats. Ni slipper alltså dyra investeringar och jobbiga fraktalternativ.

Olika sorters trädgårdsmöbler från Hillerstorp

Oavsett vad du väljer för möbler till din trädgård så kan du mixa och matcha. Bland ett brett sortiment klassiska utemöbler med mer modern touch. Varför inte tillbringa sommaren i en traditionell trähammock från Hillerstorp? I Hillerstorps sortiment så hittar du allt från hammockar, cafégrupper, loungemöbler, matgrupper och solsängar. Du hittar till och med utekök och grilltält så att du kan tillgodose dina grillmästarbehov om sommaren. Tänk dig en riktigt skön sommarkväll. Ett parasoll som svajar lite av den ljumma vinden och ett gäng vänner som har samlats i din loungegrupp. Med funktionella trädgårdsmöbler skapar du sommarkvällar att minnas. Du skapar även det perfekta myset genom att bulla upp i loungegruppen med kuddar och plädar som du snabbt kan slänga ner i en dynlåda från Hillerstorp om det skulle dra in regnskur. Vilket händer ganska ofta om sommaren i vårt klimat. För att vara på den säkra sidan och skydda dina möbler så finns det även möbelskydd i Hillerstorps sortiment. Ja, du kan till och. Med skydda såväl planket på altanen som de små bara tassande fötterna med utomhusmattor från Hillerstorp. Det höjer dessutom mysfaktorn ytterligare eftersom det gör dina uterum mer ombonade. Något som ger en härlig komma-hem-känsla. 

Vill du förlänga utomhustiden och användningen för dina trädgårdsmöbler ingår även belysning för utomhusbruk i sortimentet. Styla upp din trädgård, terrass, altan, balkong eller ditt uterum med små ljuspunkter. Ljuspunkter som förlänger kvällarna och höjer myset en sensommarkväll. 

Campingmöbler är en annan typ av trädgårdsmöbler. Campingmöbler innebär att du kan flytta ditt uterum och skapa nya minnen från olika platser. Ett uterum är därför inte likt det andra. Med möblemang från Hillerstorp kan du vara flexibel och i campingsortimentet hittar du klassiska baden-baden eller moderna solsängar. Perfekta för att flyttas runt, packas in och användas dag ut och dag in. På stranden, i trädgården eller kanske vid poolen. Du väljer stället där du vill lapa sol eller ta en tupplur. Vill du göra din campingsemester extra lyxig? Kanske till och med göra dig lite hemmastadd på campingen? Då kan du ställa upp en paviljong runt dina utemöbler. Detta skapar en festlig miljö och lämpar sig för alla typer av sommarsammankomster. Kanske till och med en bröllopsfest på campingen? 

Hållbart val

Med trädgårdsmöbler från Hillerstorp gör du allt möjligt för dina uterum. Genom att välja och köpa trädgårdsmöbler från Hillerstorp så gör du dessutom ett hållbart val. Vilket är viktigt när vi behöver tänka lite extra på vår miljö och att ta hand om det vi har. Varför inte ta hand om vår skog lite extra genom att köpa hållbara möbler till din trädgård från Hillerstorp.