Adidas padelrack

Årets julklapp – ett padelrack!

En iPad, ett stormkök eller ett padelrack?
Varje år vid denna tidpunkt så gissar hela svenska folket vad årets julklapp ska bli. Det tisslas och tasslas i lunchrummet och det bettas på vad resultet kommer bli. Till min besvikelse så blev det tyvärr evenemangsbiljetten – och inte padelracket. Enligt mig så hade ett padelrack varit en värdig vinnare då sporten har utvecklats till att nästan bli en folksport i Sverige.

Var och varannan person i vårt land spelar denna sport som upprör på många olika sätt.

Byter padelrack som de byter kalsonger

Att padelspelare byter racket är ingen nyhet för de som har spelat ett tag. Man letar ständigt efter nya rack och egenskaper i racken för att utveckla sitt spel och vinna matcherna man spelar. Vissa spelare byter racket oftare än vad de byter kalsonger – ett dyrt nöje!

På grund av denna anledning trodde jag att padelracket skulle kvala sig in som årets julklapp, kanske nästa år. Om jag hade fått bestämma så hade ett padelrack från adidas kollektion varit den perfekta julklappen då deras racket är snygga, prisvärda och tillverkade av högsta kvalitét. Man blir aldrig besviken med ett padelrack från Addias i handen.

Psst. Ska du köpa nytt padelracket? Då tycker jag du ska spana in padelexperternas sortiment – det är super!

Bättre lycka nästa år, padel!

Ja, man kan inte få vad man önskar sig hela tiden. Nu har vi ett långt och spännande år framför oss där vi förhoppningsvis får se padel växa och utvecklas till helt nya nivåer. Högst på min önskelista står denna önskan, att padel ska bli sporten nummer ett i Sverige. Om vi fortsätter med satsningen så kanske vi är där inom ett par år. Det kommer ta tid och krävas mycket energi ifrån oss som padel-älskare, men en dag kanske vi kommer dit.

Jag önskar er en god jul och hoppas att din bandeja sitter som en smäck under mellandagarna!