paraplyer med tryck

Paraplyer med tryck som marknadsföring

Paraplyer med tryck kan även kallas reklamparaplyer. I din marknadsföring är det viktigt att tänka helhet. Så att du tar vara på alla tillfällen då ditt företag kan sprida sin kännedom. 

Ett paraply med logga skapar nämligen en omedveten igenkänning ju fler gånger logotypen exponeras. En person som känner till ditt varumärke registrerar därför omedvetet din marknadsföringsinsats och blir påmind om dina tjänster. Vilket i sin tur ökar sannolikheten av att du och ditt företag blir påtalat nästa gång ett behov uppkommer som du kan lösa. Och där vill du hamna. 

När något så enkelt som ett reklamparaply med eget tryck kommer till användning betyder det kortsiktigt att du ökar medveten om varumärket, men samtidigt hjälper du den som håller paraplyskaftet i sin hand att hålla sig torr i ur och skur. Långsiktigt bygger du din kundbas. Ett paraply med logotyp eller egen design syns nämligen på gator och torg. De fälls ihop när du äntrar butiker, men många hinner se budskapet. Paraplyets storlek har en stor betydelse för exponeringen. Det finns nämligen gott om plats för att trycka en stor logotyp på reklamparaplyet. Du kan även se till att blanda ditt reklamparaply med dina egna färger, kombinerat med en logotyp – då kommer du och dem som skyddar sig från regnet utmärka sig. 

Storm- och vindsäkra paraplyer

Klassiska paraplyer eller små, nätta varianter som du kan placera i handväskan? Smaken och behovet är olika från person till person. En sak som många har gemensamt är den, lite konstiga, känslan av pinsamhet som uppstår när ett paraply vänder sig i vinden. Av någon anledning känner man sig dum när detta händer. Detta går ju såklart att undvika om du köper in stormsäkra paraplyer med eget tryck. Det finns ett stort sortiment av såväl storm- som vindsäkra paraplyer att välja mellan. I det breda urvalet av paraplyer med logga som finns online idag kan du välja paraplyer i moderna färger, med en klassisk men modern design där du har gott om plats för dekor på varje panel men även på trähandtaget. 

Reklamparaplyer som faktiskt används

Stora klumpiga paraplyer med logotyp är praktiska på golfbanan och andra platser då du faktiskt har möjlighet att bära med dig ett golfparaply till exempel. Men ofta har du inte koll på när du behöver tvinga dig ut i ett skyfall. Då kan det vara bra att ha ett smidigt paraply med egen design som du smyger ner i väskan på morgonen. Det bästa är ju om det hopfällbara paraplyet kan ligga där för jämnan. Då är du nämligen alltid skyddad från regnskurar (och slipper tänka på förstörd frisyr). Om väskan är för liten för även det minsta reklamparaplyet så finns det regnponchos som du till och med kan ha med dig i nyckelknippan.

Att hålla dina medarbetare, kunder eller vänner torra i ur och skur är en tjänst som på något vis saknar motstycke. Oavsett om användarna är köpande kunder eller familj till före detta medarbetare så uppskattar alla ett paraply. Paraplyer är nämligen något som ofta är en bristvara i såväl hemmet som på kontoret. Och det är inget du lägger tid på att införskaffa själv. Se därför till att beställa paraplyer med tryck till kontoret och låt dina medarbetare vara gående reklampelare med denna typ av reklamprodukt – win-win för alla.